Ürün Sepetinize Eklendi !
E-Bülten Aydınlatma Metni

E-BÜLTEN KAYIT BÖLÜMÜNDEN BİZE İLETTİĞİNİZ KİŞİSEL VERİLERE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

 

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıylaGenbak Motorlu Araçlar Kerestecilik San. Tic. A.Ş. tarafından hazırlanmıştır.

 

Hecha tarafından, hecha.com.tr adresindeki websitesi üzerinde “Fırsatlar İçin Abone Ol” bölümünde ve hecha.com.tr geribildirim mekanizmasında bulunan formu doldurarak bize ilettiğiniz iletişim kategorisindeki kişisel verileriniz, talebiniz doğrultusunda size Hecha’nın ürünleri ve etkinliklerine ilişkin bilgilendirici e-bülten gönderilmesi amacıyla, bilgilerinizin e-bülten alıcıları listesine eklenmesi suretiyle bu konudaki açık rızanıza istinaden tamamen veya kısmen otomatik yollarla saklanacak ve işlenecektir.

E-bülten sistemimizden size gönderilen e-bülten metni içerisinde bulunan “e-bülten almak istemiyorum” seçeneğini tıklayarak her zaman çıkabilirsiniz.

Kişisel verilerinizin işlenmesine dair Kanun’un 11. maddesinde ilgili kişi olarak size tanınan haklara ilişkin taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe göre ve  nu kullanarak Hecha’ya iletebilirsiniz.

 

 

Genbak Motorlu Araçlar Kerestecilik San. Tic. A.Ş.
İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU

  1. Başvuru Yöntemi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında, ilgili kişi olarak Kanun’un 11. Maddesinde sayılan haklarınıza dair taleplerinizi, Kanun’un 13. maddesi ile Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’in 5. maddesi gereğince, bu form ile aşağıda açıklanan yöntemlerden biriyle bize başvurarak Genbak Motorlu Araçlar Kerestecilik San. Tic. A.Ş. (“Şirket”) iletebilirsiniz.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Kabul Et